пʼятниця, 23 травня 2008 10:18

Від чого варто відмовитися жінці, щоб залишатися здоровою

Від чого варто відмовитися жінці, щоб залишатися здоровою
Всі ми хочемо бути здоровими. Але, часто самі ж і стаємо причиною власних хвороб. Звичайно, робимо це ми не свідомо, але здоров"я нам це не поверне, тому краще приймати заходи з порятунку самих себе вже зараз.

Відмовся! Краще всього відмовитися від нарощування нігтів. На сьогоднішній день вже велика кількість світових зірок відмовляються від цього "задоволення". І справа зовсім не в тому, що мода, на жаль, дуже мінлива, а в тому, що це просто небезпечно. У ряді європейських країн були проведені дослідження, які показали, що речовина, яка використовується при нарощуванні нігтів, - металакріт, здатна не тільки викликати алергічну реакцію, але і стати причиною запалення кутикули і відшаровування нігтя від нігтьового ложа. В даний час достатньо серйозно стоїть питання про заборону даної речовини.

Відмовся! Відмовитися слід також і від носіння каблуків вище 8-12 см, оскільки це надалі може призвести до безпліддя. Медики з Франції прийшли до висновку, що при носінні такого каблука жінка мимоволі відхиляється назад, що чинить додатковий тиск на тазові кістки. Тазові кістки ж у свою чергу примушують людину неприродно прогинатися і злегка вип"ячувати живіт вперед. Це призводить до того, що під сильним тиском знаходяться внутрішні статеві органи.

Тому, можуть виникнути не тільки серйозні проблеми з менструальним циклом, але і неприємності із зачаттям.

За матеріалами: УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Від чого варто відмовитися жінці, щоб залишатися здоровою ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі