пʼятниця, 17 лютого 2017 16:35

Величезний бізон став домашнім улюбленцем американської сім'ї
13

Фото: infomaniya.com

Американське подружжя Ронні та Шеррон Бріджес з Техасу зробили бізона домашнім улюбленцем на прізвисько Дикун. У нього є своя кімната для перегляду улюблених фільмів. Снідає за столом разом з господарями. Десять років тому бізон був боярином на весіллі сім'ї Бріджес.

60-річний Роні та 44-річна Шеррон 13 років тому продали стадо з півсотні бізонів. Вирішили залишити лише одне теля. Тварин довелося продати, оскільки чоловік осліп на одне око та вже не міг доглядати за стадом.

"Це була моя ідея - привести Дикуна в будинок, коли він був ще маленьким телям, - розповіла Шеррон. - Я сказала Ронні, що ми живемо тільки один раз, так що можемо дозволити собі зробити щось незвичайне".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіт зі злющою мордою набирає популярності в Інстаграм

"Знадобилося десять років, щоб Дикун нарешті дозволив моїй дружині розчесати себе. Стороннім краще до нього не наближатися. Одного разу його щось злякало, він протаранив мене чолом та побіг. Я продовжував триматися за його роги. Дружина думала, що я вже труп!".

В інтернеті з'явилися фото розповнілих амурських тигрів із зоопарку міста Харбіна на півночі Китаю. Великі кішки відчутно набрали вагу, що змусило користувачів перейнятися їхнім здоров'ям.

Зараз ви читаєте новину «Величезний бізон став домашнім улюбленцем американської сім'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі