пʼятниця, 31 серпня 2018 13:09

Вчені розповіли, чому жінки публікують селфі

  Жінки роблять Селфі не заради чоловіків. Фото: Vogue Australia
Жінки роблять Селфі не заради чоловіків. Фото: Vogue Australia

Австралійські вчені з'ясували, чому жінки публікують в соціальних мережах сексуальні селфі.

Результати нового дослідження показали, що жінки роблять відверті знімки не для чоловіків, пише Maxim.

Вчені з університету Нового Південного Уельсу в Австралії проаналізували 68 тисяч сексуальних селфі жінок в Instagram і Twitter з 113 різних країн світу, щоб з'ясувати, навіщо вони публікують відверті кадри.

З'ясувалося, що сексуальні фотографії найбільш часто публікуються жінками з регіонів з високою нерівністю в доходах. Автори дослідження довели, що головною мотивацією в публікації сексуальних знімків є конкуренція з іншими жінками.

Saturday morning selfie 🖤

Публикация от Emily Ratajkowski (@emrata)

"У сучасному суспільстві сексуальність допомагає генерувати більш високі доходи, соціальний статус і впевненість в собі. Ми не знайшли зв'язку з гендерною нерівністю або бажанням показувати оголене тіло чоловікам, але ми знайшли зв'язок з економічною нерівністю. Це говорить про те, що жінки роблять сексуальні селфі, щоб скласти конкуренцію іншим жінкам", - говорить автор дослідження Хендіс Блейк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Емілі Ратаковскі порадувала шанувальників фото топлес

Віра Брежнєва поділилась з прихильниками на своїй сторінці у соціальній мережі фото з рекламної компанії для кількох марок косметики. На одних з фото красуня позує у тісній майці, а на іншій - топлес. Прихильники були вражені фотосесією і засипали зірку компліментами, порівнюючи з Катрін Денев.

Зараз ви читаєте новину «Вчені розповіли, чому жінки публікують селфі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі