понеділок, 28 жовтня 2019 17:07

В Україну йде Чорна п'ятниця: що очікувати в 2019 році?

В Україну йде Чорна п'ятниця: що очікувати в 2019 році?
В Україні Black Friday відбудеться 29 листопада

Рівно місяць залишився до щорічного дня шопінгу – Чорної п'ятниці. Листопадові розпродажі випадають на останній тиждень місяця, а сама Black Friday відбудеться 29 листопада.

Цього року очікуються знижки не тільки на одяг і взуття, але і на авіаквитки, меблі, товари для автомобіля і навіть товари для дорослих. За даними офіційного проекту Чорна п'ятниця в Україні в цьому році кількість учасників складе більше 100 компаній.

Американський звичай досить щільно прижився серед українців, які вже з початку жовтня активно відстежують старт розпродажів в мережі і в соціальних мережах. Особливо популярним став канал в Telegram, який за перший тиждень існування набрав понад 30000 передплатників. Зараз цифра вже наближається до 100000 передплатників.

Перші знижки почнуться вже 25 листопада, проте максимальні будуть в п'ятницю 29-го. Також у понеділок (2 грудня) очікуються знижки на техніку в так званий Кіберпонеділок.

За попередніми даними розпродажі будуть проводити такі магазини як Розетка, Цитрус, Adidas, New Balance, Ельдорадо, Lamoda, Answear і десятки інших. Представники компаній обіцяють знижки -50% на iPhone, до 75% на ноутбуки, шуби за ціною пуховиків, парфуми за цінами Duty Free і багато іншого.

Поки що список учасників офіційно не підтверджений і формується, експерти радять відкласти гроші для вигідних покупок.

Зараз ви читаєте новину «В Україну йде Чорна п'ятниця: що очікувати в 2019 році?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі