четвер, 31 жовтня 2013 11:45

В Україні з'явилось місто, яке повністю відмовилося від мобільного зв'язку

Місто Яремче, яке знаходиться в Карпатах, на території Івано-Франківської області, повністю відмовилось від мобільного зв'язку.

Як пише видання Watcher, із затримкою в один місяць набуло чинності рішення міської ради від 26.09.2013 про заборону мобільного зв'язку на території міста Яремче, і яким розривається договір оренди, на підставі якого мобільні оператори розташовували на території міста свої ретрансляційні вежі.

Автор: Фото: watcher.com.ua
 

Від сьогодні в Яремче майже відсутній мобільний зв'язок. Зокрема, покриття в Київстар є, але здійснити чи прийняти дзвінок практично неможливо, через перевантаження базової станції.

Рішення міськради стало наслідком громадської активності групи ініціативних місцевих громадян-радіофобів, яким не подобалось, що в Яремче працюють вежі мобільного зв'язку, які нібито опромінюють жителів міста.

"Все це прекрасно "допоможе" місту напередодні початку курортного сезону, який розпочнеться за кілька тижнів", зазначає Watcher.

 

Зараз ви читаєте новину «В Україні з'явилось місто, яке повністю відмовилося від мобільного зв'язку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі