вівторок, 01 квітня 2008 09:13

В чому переваги раннього шлюбу

В чому переваги раннього шлюбу
У сучасному суспільстві молоді люди найчастіше відкладають одруження й народження дітей, присвячуючи своє життя освіті й кар"єрі. Однак фахівці з Університету Пенн-Стейт (США) вважають, що створення своєї власної родини у віковому проміжку від 18 до 25 років сприятливо позначається на психологічному здоров"ї як молодят, так і їхніх дітей у майбутньому.

За словами психологів, що розглянули більше 8 тисяч молодих родин, раннє одруження сприяє поліпшеним взаєминам батьків з дітьми, більш ранньому розвитку й підвищеному інтелекту потомства. Крім цього в малят з таких родин спостерігаються правильно вибудувані поведінкові норми, також вони виявляються більш захищені від депресії.

Як відзначили дослідники, спільне життя або шлюб дозволяють молодим людям стати більш самостійними і відповідальними й зовсім не заважають навчатися й працювати. На відміну від своїх неодружених ровесників, молодята перебувають у кращій фізичній формі й захищені від ознак емоційного стресу. Експерти додають, що в Америці, як правило, рано одружуються дівчата та юнаки з неповноцінних родин з низьким доходом, повідомляє Освітній портал.

Зараз ви читаєте новину «В чому переваги раннього шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі