середа, 14 листопада 2007 15:50

"Укртелеком" запустив мобільного оператора

Компанія "Укртелеком" обслуговує стаціонарні телефони. А з 1 листопада почала надавати послуги мобільного зв"язку. Оператор "Утел" має код 091. Абоненти зможуть користуватися найсучаснішими послугами: бачити свого співрозмовника за допомогою відеозв"язку, отримувати на мобільний відеоролики, мати швидкісний Інтернет. Для користування "Утелом" потрібен телефон, який використовують для CDMA-зв"язку.

Щоб підключитися до мережі нового оператора, необхідно залишити заявку на сайті www.utel.ua або зателефонувати в контакт-центр за номером 8 800 500 11 88. З користувачем має зв"язатися менеджер.

"Утел" пропонує різні тарифні плани. Один із цікавих варіантів — пакет "Ю"сіті". У ньому можна телефонувати по 30 коп. за 1 хв. на стаціонарні номери. А на номери інших операторів — по 1,2 грн.

Рахунок поповнюють картками на 25, 50 та 100 грн. Поки що їх можна купити лише в менеджерів, що підключають до таких послуг. "Утел" має покриття практично на всій території України.

Зараз ви читаєте новину «"Укртелеком" запустив мобільного оператора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі