понеділок, 06 жовтня 2008 15:08

Україна вводить цензуру в Інтернеті

Народний депутат України зобов"язав інтернет-провайдерів проводити моніторинг веб-адрес.

Народний депутат України Павло Унгурян зобов"язав інтернет-провайдерів проводити моніторинг веб-адрес, які відвідують користувачі, і у разі виявлення сторінок з дитячою порнографією повідомляти в правоохоронні органи, повідомляє Cnews.

Такі дії провайдера передбачені в представленому депутатом проекті Закону "Про внесення змін і доповнень до деяких законів України (що стосується посилення контролю і відповідальності за оборот і використання продукції сексуального характеру з використанням неповнолітніх в мережі Інтернет)".

"Оскільки одним з головних каналів розповсюдження дитячої порнографії є інтернет, то законом передбачено внесення змін до Закону України "Про телекомунікації", який зобов"язує провайдерів телекомунікаційних послуг заблокувати адреси Мережі, на яких представлена продукція порнографічного характеру (дитяча порнографія)", - повідомив Унгурян.

На думку депутата, це допоможе перешкодити фактично вільному обороту дитячої порнографії в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Україна вводить цензуру в Інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі