вівторок, 17 вересня 2019 01:35

"Ух ти, нічого собі. Ух ти": що казали перед смертю відомі люди
16

Про передсмертні слова відомих людей майже завжди дізнається весь світ. Причому якими б вони не були — незв'язними, глибокодумними або звичайними, все одно всі будуть обговорювати їх і шукати в них глибокі смисли.

Перед смертю кожен роздумує і говорить про своє — хтось прощається з рідними і близькими, інші до самого кінця намагаються займатися улюбленою справою, а треті не знаходять нічого кращого, ніж вимовити якусь шпильку на адресу присутніх.

Стів Джобс (1955-2011). Засновник корпорації Apple Стів Джобс помер 5 жовтня 2011 року в своєму будинку в Каліфорнії через ускладнення, що призвели до зупинки дихання. В 2003 році йому був діагностований рак підшлункової залози, але Джобс протягом 9 місяців відмовлявся від операції. Він намагався перешкоджати хворобі засобами нетрадиційної медицини. За словами доктора Рамзі Аміра, його початковий вибір альтернативного лікування «призвів до невиправдано ранньої смерті» . За словами рідних, Джобс «помер мирно», а його останніми словами, які він сказав кілька годин до смерті, були: «Ух ти. Нічого собі. Ух ти!»
Робін Вільямс (1951-2014). Актор Робін Вільямс покінчив життя самогубством 11 серпня 2014 року. Він повісився на ремені в своєму будинку. Останні слова актора були адресовані його дружині, до якої він зайшов в спальню, щоб побажати спокійної ночі.  «Я лежала в ліжку, і він кілька разів входив у кімнату... він сказав: „Добраніч, любов моя“. Потім він знову повернувся і промовив: „Добраніч, добраніч“. Це було прощання», — згадувала дружина актора.  Ще за життя Вільямс міркував про смерть: «Коли я помру, танцюйте на моїй могилі, а квіти поливайте тим, що п'єте самі. Робіть що завгодно, тільки не потрібно клонувати мене, тому що клон ніколи не буде таким, як я».
Стів Ірвін (1962-2006). У 2006 році натураліст Стів Ірвін знімав документальне кіно про найбільш смертоносних істот, що мешкають в океані. В один зі знімальних днів до нього підплив скат і поранив його своїм жалом прямо в серце. Через кілька хвилин він помер у своєму човні, виголосивши перед смертю два слова: «Я вмираю».  Вважається, що смерть Ірвіна стала єдиною в історії смертю від удару ската, зображеною на камеру. Після розслідування загибелі Ірвіна всі записи зіткнення зі скатом були знищені, крім єдиного екземпляра, який передали дружині натураліста Террі.
Гіт Леджер (1979-2008). Останні слова австралійського актора Хіта Леджера були адресовані його сестрі Кейт, якій він телефонував і скаржився на те, що не може заснути. Він збирався прийняти снодійне поверх болезаспокійливих і транквілізаторів. Сестра ж рекомендувала йому цього не робити. Він їй сказав: «Кеті, Кеті, послухай, все буде гаразд. Ти ж знаєш, що мені просто треба трохи поспати».
Честер Беннінгтон (1978-2017). 20 липня 2017 року вокаліст групи Linkin Park повісився у своєму будинку в Лос-Анджелесі. За два місяці до своєї смерті в одному з інтерв'ю він сказав: «Я прийшов до такого моменту в житті, коли подумав: «Я можу здатися і, чорт візьми, померти, або ж я буду боротися за те, чого я хочу. Я вирішив битися».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зводять з розуму і вбивають своїх власників: історії найжахливіших картин

Зараз ви читаєте новину «"Ух ти, нічого собі. Ух ти": що казали перед смертю відомі люди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі