четвер, 13 березня 2008 13:04

Учені знайшли залежність між зростом і ревнощами

Сила ревнощів залежить від зросту людини. Такі результати отримали дослідники університетів голландського міста Гронінген (Groningen) і Валенсії (Іспанія), опитавши 549 жителів Іспанії та Нідерландів.

Отримані дані показали, що чоловіки переживають через привабливих, багатих і сильних суперників. Але чим вищий чоловік, тим меншу роль грають для нього ці хвилювання. Почуття жінок також виявили залежність від зросту. Так, жінки середнього зросту більше ревнують до зеленооких суперниць, ніж вищі представниці слабкої статі.

Як повідомляє New Scientist, чоловіки високого зросту впевненіше почувають себе з жінками. У свою чергу, жінки середнього зростання мають відмінне здоров"я і користуються популярністю у сильної половини людства. Результати дослідження довели, що вищі жінки домінують у суспільстві і вміють краще відстоювати свої позиції, ніж жінки маленького зросту, повідомляє британське щотижневе видання New Scientist.

Зараз ви читаєте новину «Учені знайшли залежність між зростом і ревнощами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі