вівторок, 29 липня 2008 08:36

Учені назвали кращий спосіб затягнути жінку в ліжко

Багато досліджень показали, що почуття гумору украй сексуально привабливо, особливо для жінок, проте найефективніший засіб спокушання - це вміння пожартувати над собою, пише TheDailyMail.

Так, для персонажів Х"ю Гранта уміння посміятися над самим собою, а також дивний саморуйнівний гумор - такі ж невід"ємні складові образу, як скуйовджена шевелюра і англійська чарівність.

Учені-соціологи відкрили, що техніка кіно-героїв Х"ю Гранта може принести приголомшливий успіх і поза екраном. Зображаючи з себе нікчемного, ви зможете зачарувати красуню, що цікавить вас, набагато швидше, ніж прорікаючи незрозумілі жарти - такі жарти жінки можуть розцінити як банальне хвалькування.

Ці дослідження були особливо відмічені антропологом Джилом Грінгроссом, який протягом двох років вивчав роль гумору в зваблюванні. Він виявив, що той тип гумору, який Х"ю Грант використовує у фільмі Ноттінг Хилл, - він робить спроби зачарувати героїню Джулії Робертс розповідями про свій порожній холодильник - працюють найкращим чином.

"Це дуже ризикована форма гумору, оскільки вона може привернути увагу до ірреальних промахів і таким чином реально принизити "гумориста" в очах співбесідниці, - підкреслив дослідник. - Проте якщо грунтуватися на тій ідеї, що гумор - це своєрідний показник адекватності особи, то саморуйнівний гумор - вигідно демонструє не тільки загальний інтелект і винахідливість чоловіка, але також деякі його моральні якості, наприклад, скромність".

В той же час експерти попереджають, що потрібно бути дуже акуратним, жартуючи над собою в компанії представниці іншої культури і менталітету - вона може просто не оцінити ваш гумор. Крім того, згідно з доповіддю "Сміючись над собою: сексуальна привабливість саморуйнівного гумору", який в наступному місяці буде опублікований в журналі EvolutionaryPsychology, цю техніку не варто використовувати чоловікам-невдахам.

Посміявшись над собою, "лузер" може викликати ще більше презирство у оточуючих, ніж раніше.

Зараз ви читаєте новину «Учені назвали кращий спосіб затягнути жінку в ліжко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі