пʼятниця, 11 липня 2008 19:33

У тарифі "Фан Нон-Стоп" замовляють тисячу СМС

Абонентів мобільного оператора "Діджус", які активували стартові пакети після 2 червня, обслуговують за умовами нового тарифного плану "Фан Нон-Стоп".

— Я одразу перейшла на цей тариф, щойно про нього дізналася, — каже рівнянка Марина Оніщук, 18 років. Раніше дівчина була на "Діджусі".— За день я можу відіслати більше 20 повідомлень, тому замовила собі тисячу есемес.

Абоненти можуть надсилати тисячу коротких повідомлень за 20 грн, 250 СМС коштують 10, сто — 7 грн.

— Це додаткова функція, — каже Олександра Афендікова з компанії "Діджус". — Ті, кому не треба стільки есемес, її не замовляють. Для них повідомлення коштуватиме 10 копійок у межах України та 65 за кордон.

Користувачі нового тарифу сплачують по 0,49 грн/хв. за дзвінки на всі мобільні та стаціонарні номери в Україні, плата за з"єднання — 0,39 грн.

Щоб перейти на новий тарифний план чи замовити пакет текстових повідомлень, достатньо зателефонувати на номер 477.

Абоненти тарифних планів "Діджус Фан" і "Діджус Талк" зможуть перейти на умови нового тарифного плану безкоштовно. Вартість повторної зміни тарифу становить 10 грн.

— Пакет есемес доступний протягом 30 днів із моменту їх нарахування, — наголошує Афендікова. — На місяць можна замовити лише один пакет, невикористані повідомлення анулюються.

Щоб перевірити залишок есемес, потрібно набрати *119# і натиснути клавішу виклику.

Підключитися до тарифного плану "Фан Нон-Стоп" можна до 31 серпня.

Зараз ви читаєте новину «У тарифі "Фан Нон-Стоп" замовляють тисячу СМС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі