понеділок, 26 грудня 2016 16:09

У США працює автомат з продажу автомобілів

Американський інтернет-магазин Carvana відкрив автомат з продажу автомобілів. Встановлений у Х'юстоні, штат Техас. Являє собою скляну конструкцію заввишки у вісім поверхів.

В автоматі може бути розміщено 30 автомобілів. Знаходяться в чотирьох відсіках. Автомат пов'язаний з інтернет-сайтом компанії. Користувач здійснює покупку на сайті, потім йому повідомляється місце, де він отримує монету для автомату. Потрібний автомобіль переміщується роботом до відсіку, де знаходиться покупець.

Автор: vidomosti-ua.com
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мережу приголомшили фото суворих покарань за хамську парковку

"Х'юстон став природним місцем для нового автомата. Ми дуже раді, що можемо запропонувати клієнтам цей унікальний варіант отримання товару. Крім доставки додому, яку ми запустили в кінці минулого року в Х'юстоні", — коментує генеральний директор Carvana Ерні Гарсія.

За його словами, остаточне списання коштів клієнта відбувається через сім днів після отримання машини. Аби покупець встиг поїздити та зрозуміти всі переваги та недоліки. Період "протестуй сам" набагато зручніший для клієнтів, ніж умови, які зазвичай пропонують дилери.

Зазначимо, це вже другий автомат з автомобілями. Перший встановлений в Нешвіллі, штат Теннессі.

Зараз ви читаєте новину «У США працює автомат з продажу автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі