неділя, 02 вересня 2012 06:32

У школу Нью-Йорка повернули павича-втікача

У школу Нью-Йорка повернули павича-втікача
Фото: buzzbox.com

Павич, який втік зі школи в Нью-Йорку в середині серпня, був спійманий і повернений на місце проживання. Про це повідомляє New York Post.

Як зазначається, за допомогою в затриманні павича влади міста, досі терпіли невдачі в спробі схопити його, звернулися до фахівця з ловлі птахів. Спеціаліст і його двоє помічників оточили птицю з трьох боків і почали одночасно наближатися до павичеві. Коли той спробував вилетіти з оточення, його зловили спеціальною мережею.

Про зникнення павича зі школи, де він жив, стало відомо 14 серпня. Поліцейські вперше помітили його 21 серпня і протягом наступних днів поряд зі Службою захисту жівотвих робили неодноразові спроби спіймати птаха, однак щоразу їм не вдавалося цього зробити. Зокрема, вони невдало намагалися приспати павича дротиком з транквілізаторами і заманити його в клітку.

У школі павич використовувався в якості наочного посібника для вивчаючих сільське господарство. Як наголошується, після повернення назад у птаха підрізали крила з метою запобігти її майбутні можливі пагони.

Зараз ви читаєте новину «У школу Нью-Йорка повернули павича-втікача ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі