пʼятниця, 08 лютого 2008 15:44

У МТС та life:) з"явилися пропозиції до Дня закоханих

До Дня закоханих у операторів мобільного зв"язку МТС та life:) з"явилися нові пропозиції.

МТС запустив тариф "Чудова пара". Комплект із двох стартових пакетів має послідовні номери.

— П"ять перших цифр — однакові. Відрізняються лише дві останні: наприклад, у одного 29, а в іншого 30, — пояснює прес-секретар МТС 28-річна Олена Городецька.

Абонент може говорити зі своєю половинкою безплатно 10 хв. Із 11-ї — по 5 коп./хв. Перша хвилина розмови з номерами МТС та "Джинс" коштує 10 коп., наступні — 3 коп. Дзвінки на інші номери — по 50 коп., але за першу хвилину беруть 95 коп.

"Чудова пара" коштує 40 грн. На кожному номері — 10 грн. Активувати можна до кінця березня цього року. Перехід на будь-який інший постійний тариф МТС — безплатний. Зазвичай така послуга обійдеться в 15 грн.

Оператор life:) запустив акцію "Безліч безкоштовних СМС для закоханих". Для участі треба купити стартовий пакет за 25 грн або поповнити рахунок на таку суму до 29 лютого. Потім набрати зі свого телефону *142# і визначити один номер. На нього можна відправити необмежену кількість СМС-повідомлень протягом 30 днів.

Зараз ви читаєте новину «У МТС та life:) з"явилися пропозиції до Дня закоханих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі