Ексклюзиви
середа, 24 жовтня 2007 16:31

У "Бенк"ю-Сіменс" найчастіше псується програмне забезпечення

Мобільні телефони "Бенк"ю-Сіменс" більше не виробляють. Останньою в березні 2007 року випустили розкладачку SF71. Проте  у продажу досі є багато моделей цієї марки.

До нових мобілок видають талони на гарантійне обслуговування. На вживані, придбані в комісійних магазинах або на столичному радіоринку біля залізничної станції Караваєві Дачі, гарантія не поширюється. Телефон на гарантії відремонтують безкоштовно, запевняють в авторизованому сервісному центрі "Епос", що на вул. Верхній Вал у Києві. "Епос" спеціалізується на ремонті "Бенк"ю-Сіменс". Туди здав свою "трубку" моделі Е81 житель Коростеня Житомирської обл. Анатолій Шанюк, 22 роки.

— Полетіло програмне забезпечення, — пояснює. — Але гарантійний термін у мене вже закінчився.

Ремонт мобільника "Бенк"ю-Сіменс" без заміни деталей в "Епосі" коштує від 50 грн. У сервісному центрі "Соніко", що на столичній вул. Щусєва, 10, беруть від 56 до 100 грн. У "Поломокнет" на вул. Старовокзальній ремонтують телефони всіх фірм.

Заміна програми в "Поломокнет" обійдеться у 50–120 гривень

— Найчастіше приносять через те, що летить програмне забезпечення, — каже директор центру Євген Лещенко, 30 років. — Це стається через тривале користування. Трапляються трубки з поламаними джойстиками. Вони ламаються в тих, хто багато грає в ігри. Старі "Сіменси" загалом непогані, з ними проблеми рідко бувають. Новіші моделі більш глючні.

Заміна програмного забезпечення в "Поломокнет" обійдеться у 50–120 грн. Найдорожче коштує ремонт утопленого мобільника — від 100 грн.

У комісійних уживані телефони "Сіменс" і "Бенк"ю-Сіменс" віддають за 200–400 грн. Нові апарати можна купити в інтернет-магазинах. Ціни — від 290 грн. У Європі китайський виробник-постачальник стільникових телефонів "Бенк"ю-Сіменс" незабаром продаватиме їх під маркою "Квізсда".

Зараз ви читаєте новину «У "Бенк"ю-Сіменс" найчастіше псується програмне забезпечення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути