неділя, 04 листопада 2012 01:22

У Австралії випробовують "жіночу Віагру"

??Австралійські вчені почали набирати добровольців для участі в клінічних випробуваннях "жіночої Віагри" - препарату, призначеного для посилення жіночого лібідо і сприяє досягненню оргазму. Планується, що у випробуваннях візьмуть участь не менше ста жінок у віці від 18 до 49 років з Австралії, Канади і США.

Лікарський препарат під назвою Tefina був розроблений вченими з Університету Монаш (Monash University), розташованого в Мельбурні. Tefina являє собою назальний гель. Він містить гормон тестостерон, рівень якого підвищується у жінок, що відчувають сексуальне збудження. У 2009 році американські вчені Сарі Ван Андерс (Sari van Anders) і Емілі Данн (Emily Dunn) довели зв'язок між рівнем тестостерону і здатністю досягти оргазм у жінок.

За словами розробників, препарат абсорбується протягом декількох хвилин, а ефект від його застосування триває кілька годин.

"Жіноча сексуальна дисфункція є реальною проблемою, за нашими оцінками, від неї страждають до 43 відсотків жінок", - розповіла керівник дослідження Фіона Джейн (Fiona Jane). Аноргазмія виявляється у відсутності у жінки оргазму (статевого задоволення) і може виникати як за психологічним, так і по фізіологічних причин.
Зараз ви читаєте новину «У Австралії випробовують "жіночу Віагру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі