пʼятниця, 22 лютого 2008 15:18

Телефон "Самсунґ Армані" поміщається на жіночій долоні

Автор: фото: Надія САВЧУК
  Тамара Пашаєва, експерт із продажу магазину ”Мобілочка”, показує мобільний телефон ”Самсунґ Армані”. За півгодини до зйомки його збирався купити чоловік, але вийшов поміняти гроші і не повернувся. Таку модель тут купили тиждень тому
Тамара Пашаєва, експерт із продажу магазину ”Мобілочка”, показує мобільний телефон ”Самсунґ Армані”. За півгодини до зйомки його збирався купити чоловік, але вийшов поміняти гроші і не повернувся. Таку модель тут купили тиждень тому

Торік у вересні італійський дизайнер Джорджіо Армані, 73 роки, в Мілані перед показом нової колекції презентував мобільний телефон "Самсунґ Армані". Метр моди розробляв його дизайн. Нині такий апарат можна купити в Києві.

"Самсунґ Армані" схожий на візитівку. Він важить 85 г, завтовшки 10,5 мм. Телефон поміщається на долоні. Має 3-мегапіксельну камеру, музичний програвач із підтримкою різних форматів, 50 Мб вбудованої пам"яті та слот для додаткової картки до 4 Гб. Великий рідкокристалічний сенсорний дисплей — 40х53мм — займає всю передню панель.

— Коли користувач торкається кнопки сенсорного дисплея, то відчуває легку вібрацію. Так телефон підтверджує, що виконав вказівку, — розказує 19-річна Тамара Пашаєва зі столичного магазину "Мобілочка", що біля метро Лук"янівська. — Вібрують тільки кнопки,  які означають дію. Якщо набирати номер чи СМС, мобільний не реагуватиме.

Зазвичай екрани такого типу вкриті сенсорною сіткою. Це дозволяє керувати приладом за допомогою стилусу (палички). У цьому ж апараті зверху спеціальний оксид, який реагує тільки на натискання пальця.

Телефон продають із двома чохлами — один із них шкіряний. У комплекті є блютуз-гарнітура з логотипом "Армані" та картка на 2 Гб. Корпус пластиковий, але на задній панелі металева пластинка, що прикриває акумулятор. Навколо екрана  — лакована металева рамка.

Джойстик "Флай Хаммера" зроблений у формі колеса позашляховика

"Самсунґ Армані" в магазинах "Мобілочка" коштує 5555 грн. В інтернет-магазинах — від 4490 грн.

Іменні телефони стали модними. Більше півроку в київських крамницях продають мобільний, розроблений разом з модним брендом — "LG Прада". Чорний мобільник теж має сенсорний дисплей. Апарат завтовшки 12 мм, із камерою на 2 Мпкс, МР3-плеєром та радіо. У комплекті карта пам"яті на 256 Мб. "LG Прада" за 3999 грн продають у великій чорній коробці.

За мобілки узялися не тільки Доми моди. Компанія "Хаммер", відома своїми броньованими автомобілями, разом із корейською компанією "Флай" випустила жовтий, сірий та кольору хакі "Флай Хаммер НТ1" у металевому корпусі. Слайдер має сенсорний екран та стилус. Джойстик телефону зроблений у формі диска колеса позашляховика. У "Флай Хаммері" є камера на 2 Мпкс, радіо, додатковий слот на картку до 2 Гб. А також 10 заставок у стилі компанії і два відеоролики про позашляховики.

У столичному інтернет-магазині "Рінгу" таку модель продають за 1249 грн.

— У нас "Флай Хаммер" коштує 1416 гривень, — каже Тетяна Філіпович, піар-менеджер "Мобілочки".

Автомобільна компанія "Порше" випустила мобільник "Порше Р"9521" з алюмінію та мінерального скла. Він має сканер відбитків пальців, камеру на 3,2 Мпкс, медіаплеєр та три динаміки. Такий апарат продають у Великій Британії та ОАЕ за $1600.

Інший автогігант "Мерседес-Бенц" почав співпрацювати з фірмою "Асус". Телефонів "Асус Р526 Мерседес-бенц" випустять обмежену кількість. Логотип автомобільної компанії стоятиме на шкіряному чохлі й задній панелі корпуса.

Один із найдорожчих мобільних — "Верту Феррарі" за $25 тис. "Верту" — це підрозділ фінської "Нокії". Вони випускають ексклюзивні телефони, які збирають уручну. Цю новинку розробили до 60-річчя "Феррарі" — тому випустили тільки 60 екземплярів. Телефон зроблений із титану. У ньому стоять шурупи, як на "феррарі". А вставки на мобілці з такої самої шкіри, як у салонах автівок.

— В Україні таких телефонів не продають, — говорить Катерина Нікішіна з піар-компанії, яка працює з "Нокією".

"Феррарі" з "Моторолою" виготовили ще один телефон  "Моторола V6 Феррарі Челенджер". Коли вмикаєш і вимикаєш апарат, він реве, наче двигун авто.

— Телефони з іменем — непогані за характеристиками. Вони мають повний набір бізнес-функцій, — зауважує Володимир Горенецький, 33 роки, з інтернет-магазину "Telephone.net". — Зазвичай у них є хороша камера, якісний дисплей. Це ексклюзивні моделі. Їх купують люди, що орієнтуються на бренд.

Зараз ви читаєте новину «Телефон "Самсунґ Армані" поміщається на жіночій долоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі