пʼятниця, 22 серпня 2008 16:55

Тариф "Бум!" розробили для економних абонентів

"Білайн" запропонував тариф "Бум!" для абонентів передплаченого зв"язку. Його розробили для економних користувачів, які готові платити за розмови не більше ніж 23 грн на місяць.

У тарифі є послуга "Потрійний безліміт". Завдяки ній можна телефонувати, надсилати СМС та ММС-повідомлення за 75 коп. на добу.

Щоденно в мережі надають 150 безкоштовних хвилин для дзвінків, по 300 безкоштовних СМС і ММС. Невикористані послуги на наступну добу не переносять. Використані понад норму коштуватимуть по 25 коп. за хвилину розмови і СМС, по 75 коп. за ММС.

Дзвінки на стаціонарні телефони та номери інших мобільних операторів обійдуться в 75 коп./хв, СМС і ММС— по 0, 25 грн. Плата за з"єднання відсутня.

— Дійсні абоненти можуть змінити свій тариф на тарифний план "Бум!", якщо зателефонують на номер 0674 і замовлять перехід, — повідомляє Ярослав Долгов, 29 років, із компанії "Білайн". — Вартість послуги — 10 гривень.

Стартовий пакет коштує 20 грн. П"ять із них зарахують на рахунок абонента при активації СІМ-картки.

Зараз ви читаєте новину «Тариф "Бум!" розробили для економних абонентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі