четвер, 05 вересня 2013 10:50

Талановита Саша Грей та ще 9 порно акторів, що прославились за межами свого жанру
9

Дженна Джеймсон
Дженна Джеймсон стала однією з головних порнозірок 1990-их, завдяки інтернету. Її автобіографія шість тижнів значилася в списку бестселерів «New York Times», а поява в радіо-програмі Говарда Стерна лише далі просунуло її славу. Актриса озвучила саму себе в мультфільмі «Гріффіни» і одну з дівчат у грі GTA. Паппараці люблять її, тому що вона завжди непротив фотозйомки. (Glenn Francis | Pacificprodigital.com)
Фото: фото:Bigpicture.ru
Трейсі Лордс
Зірка засвітилася в порнофільмах в 1980-их, коли їй ще не було 18 років, проте по-справжньому привернула увагу громадськості, з'явившись у фільмах Роджера Кормана і Джона Уотерса. Вона з'явилася в більш ніж 20 телепередачах і у фільмі «Зак та Мірі знімають порно». На відміну від інших зірок, Трейсі відмовляється зніматися оголеною у звичайних фільмах. Вона також написала автобіографію, що стала бестселером «New York Times», і озвучила кілька персонажів з відеоігор. (Glenn Francis | Pacificprodigital.com)
Рон Джеремі
Людина, відома під прізвиськом Їжак, з'явився на телебаченні і в кіно майже стільки ж разів, скільки в порнофільмах. Він знявся в серіалі «The Surreal Life», де став хорошим другом Теммі Фей Бейкер. Регулярно з'являється на телебаченні, а також в он-лайн відео. Також з'явився у фільмі «Мисливці за привидами». (Glenn Francis | Pacificprodigital.com)
Ніна Хартлі
Хартлі - легенда кіно для дорослих і в свої «за 50» все ще активно знімається. Проте вона стала відомою і поза світом порно, коли на з'явилася в шоу Опри Уїнфрі, де відкрито обговорила тему «кіно для дорослих». У 1997 році знялася у фільмі «Ночі в стилі бугі».
Саша Грей
Саша Грей стала настільки популярною, після декількох років в порно індустрії, що фанати почали стежити за кожним її кроком. Всі ізмінілось, коли в 2009 році режисер Стівен Содерберг зняв її в головній ролі своєї експериментальної драми «Дівчина за викликом». Після цього акторка знялася в серіалі «Красуні», де вона зіграла кіноверсію самої себе. У 2011 році вона знялася з Джеремі Півен, Робом Лоу і Томасом Джейном у фільмі «Я втомився від тебе» і офіційно оголосила про те, що йде з порно. Зараз до виходу готуються цілих 4 фільми за участю Саші. Один з них, як не дивно - ще одна версія екранізації біографії Лінди Лавлейс від режисера Меттью Вайлдера, яка також повинна вийти на екрани цього року. (Glenn Francis | Pacificprodigital.com)

Скоро на великий екран вийде стрічка "Лавлейс", біографія зірки "Глибокої глотки" Лінди Лавлейс, відомої також своєю боротьбою проти порнографії.

Лінда не єдина хто реалізував себе за межами порно-індустрії.

Деякі актори фільмів для дорослих пишуть успішні книги, знімаються у великому кіно та запускають власну лінію текіли.

Зараз ви читаєте новину «Талановита Саша Грей та ще 9 порно акторів, що прославились за межами свого жанру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі