вівторок, 19 серпня 2014 13:39

Сучасні мисливці і збирачі живуть в зроблених хатинах і кочують по країні
14

На великій дорозі, гори Марбл, Каліфорнія.
Збирання ягід, гори Марбл, Каліфорнія.
Криваві вуса, гирло річки Стайнахер, Каліфорнія.
Оброблення туші козла, Арко, штат Айдахо.
Спіймана сорока, каньйон річки Дешут, Орегон.

Подорожуючи штатами Невада, Айдахо, Каліфорнія і Орегон в період з 2006 по 2012 рр., фотограф з Сіетлу Адрейн Чессер випробував справжнє духовне пробудження.

У компанії з індіанцем Тімоті Білим Орлом він жив серед кочуючих по країні неформалів, які залишили життя в пристойному суспільстві заради способу життя мисливців і збирачів.

Переживаючи справжню пригоду, в якій всі труднощі гри стоять свічок, Чессер закарбував на плівці цей кочевницький спосіб життя, створивши проект "Повернення до витоків".

Група подорожувала в залежності від часу року по всій країні, і її життя було сповнене незвичайних для сучасної людини занять на зразок полювання на диких звірів, оброблення та приготування на вогнищі їхніх тушок, збирання ягід і будівництва тимчасових жител.

У своєму фотопроекті Чессер розкриває спосіб життя в гармонії з природою, нагадує про те, як жили корінні американці. Як влучно підмітив Білий Орел, це спосіб життя, в якому "ти віддаєш більше, ніж береш".

Зараз ви читаєте новину «Сучасні мисливці і збирачі живуть в зроблених хатинах і кочують по країні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі