середа, 14 травня 2008 15:55

Створено комп"ютер у формі чашки для кави (ФОТО)

Концепт комп"ютера Yuno виконаний у формі витягнутої кавової чашки, на його поверхні, що є сенсорним OLED-дисплеєм, показуються різні функції меню.


Пристрій був розроблений не тільки для бізнес-аудиторії, але і для тих, хто любить подорожувати. Yuno може служити не тільки як кавова чашка, але також і як інтерактивний компаньйон, що виконує функції персонального комп"ютера.

Незважаючи на те, що даний пристрій і називається комп"ютером, навряд чи він зможе стати повноцінною заміною, скажімо, ноутбуку, оскільки вельми важко собі уявити процес роботи з офісними документами за допомогою такої екзотичної схеми управління. Розміри Yuno складають 15,9х9,5см.

Кожен ранок, наливши собі чаю або кави, користувач може торкнутися поверхні чашки і проглянути останні електронні листи, біржові зведення, новини і навіть ситуацію на дорогах. Зрозуміло, пристрій підтримує і установку будь-яких картинок на "робочий стіл", повідомляє MobileDevice.ru

Зараз ви читаєте новину «Створено комп"ютер у формі чашки для кави (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі