вівторок, 01 липня 2008 16:39

Спосіб схуднути по фен-шуй

Спосіб схуднути по фен-шуй
Тобі набридли нескінченні дієти, які допомагають тримати вагу в нормі тільки певний час? Не переживай! Скинути зайві кілограми можна і за допомогою фен-шуй.

Приділи увагу плиті
Феншуїсти упевнені: у кухні зосереджені всі види енергії, які здатні конфліктувати між собою. Причому сварку енергій ти можеш не помічати, але саме ця "війна невидимого фронту" і здатна додати тобі кілька зайвих кілограмів. Більше всього між собою "люблять поскандалити" стихії Води (це раковина, холодильник) і Вогню (плита, блендер, тостер). Останнім часом для зручності суміщають плиту і раковину. Це, звичайно, зручно, але призводить до непередбачуваних наслідків. Щоб не допустити сутички, постарайся розмежувати їх. Зробити це можна буде тільки за допомогою стихії Дерева. Відгороди миття і плиту будь-яким дерев"яним предметом: постав в зазор між ними, наприклад, обробну дошку. Також дружню енергію дерева несе в собі будь-який предмет зеленого кольору.

Позбався від зайвого
Щоб схуднути по фен-шуй, перш за все потрібно позбавитися від старих і непотрібних речей. Оскільки вони, згідно з ученням, сприяють зайвим кілограмам і хворобам. Причому до зайвих речей відносяться не тільки предмети гардероба, але також старі книги, які ти вже давно не відкривав, посуд, яким не користуєшся, а також дитячий одяг, невикористані духи, тюбики з-під кремів, старі ліки. По фен-шуй жінці достатні п"ять-шість вішалок для одягу і одна поличка для білизни. Все інше - "жир", від якого необхідно позбавлятися.

Облаштуй кухню
Кухні ти повинна приділити велику увагу. Насамперед постарайся зробити так, щоб при вході в кухню ти не упиралася поглядом в холодильник або ж поличку з солодощами. Навіть якщо холодильник в інше місце через тісноту приміщення поставити не можна, постарайся його заховати подалі. Можна, наприклад, завуалювати його декором. Прихильники фен-шуй розміщують на кухні не тільки продукти, але і щось для душі. Наприклад, цікаві книги, журнали, телефон, а може, навіть і комп"ютер з виходом в Інтернет. Це допоможе тобі позбавитися від відчуття голоду. Щоб схуднути по фен-шуй, на півночі кухні ти повинна повісити будь-яку чорну дрібничку, яка також допоможе тобі не думати про їжу. Особливу увагу приділи дверям, які ведуть в кухню. Вони не повинні пропускати світло. Якщо це не так, повісь на скло штори. Також прагни не приймати на кухні гостей.

Не забувай про посуд
По фен-шуй до посуду, особливо керамічного, потрібно відноситися з великою турботою. До речі, під час трапези прихильники фен-шуй на стіл ставлять мінімум посуду. При цьому її кількість вони збільшують за допомогою дзеркал. Відбиваючись в дзеркалах, їжа і тарілки подвоюються, і тим самим створюється відчуття, що чоловік з"їдає дві порції. Вважається, що нагодоване дзеркало подвоює все те позитивне, що є в будинку. При цьому нічого спеціального робити не потрібно: дзеркало підійде навіть найменше, поставлене біля тарілки. Зверни увагу на стіл: він повинен бути круглим або овальним. Це допомагає засвоїти їжу, налагодити гармонію в тілі і сім"ї. Пам"ятай: стіл не повинен бути зі скла, оскільки прозоре скло пропускає і розсіює всю позитивну енергію, що скупчилася в сім"ї.

Рецепт "худнемо по фен-шуй"
Візьми сто грамів неконсервованого зеленого горошка, сто грамів морської капусти. Залий їх водою (200 мл) і вари на маленькому вогні протягом п"яти хвилин. Страву, що вийшла, ти повинна їсти один раз в день протягом чотирнадцяти днів.

Вирости лимон!
Насіння цитрусових легко і швидко проростають в домашніх умовах. Замочи на ніч насіннячка лимона, апельсина або мандарина. Потім увіткни в землю на глибину приблизно 1 см. До появи паростка тримай горщик в затемненому місці. Влітку виставляй на сонці, взимку тримай в прохолодному приміщенні. Плоди на такому дереві з"являться нескоро, коли деревце виросте під стелю, повідомляє Собеседник.

Зараз ви читаєте новину «Спосіб схуднути по фен-шуй». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі