понеділок, 25 лютого 2019 23:29

Солодка безтурботність: показали трудові будні котів по всьому світі
10

Токіо, Японія
Фото: zagge.ru
Сельчук, Туреччина
Ламу, Кенія
Шавен, Марокко
Калькутта, Індія

Фотографи Тул і Бруно Моранді 18 років фотографують по світі людей та барвисті пейзажі. Але вони не могли не помітити котів, які бавилися та грілися на сонці. Вони були вуличними та без господарів. Здавалося, ці харизматичні тварини були всюди, куди б фотографи не ступили.

Про це пише zagge.

Підбірку цих фото включили у книгу під назвою "La Grand Odysée des Chats".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весняне одуріння: люди переробляють будинки заради котів

"У різних містах у кішок, як правило, однакові звички. Але ми помітили, що деякі кішки можуть бути більш сором'язливими, ніж інші. Однак тільки в Японії більшість кішок, яких ми зустрічали, зовсім не боялися людей. Вони знали, що люди тут добрі. Може бути, тому що їх годують", - говрить фотограф.

Австрійський режисер та фотограф Юліан Рад робить такі знімки тварин, що аж захоплює подих. У цій підбірці він приділив особливу увагу білкам, хом'якам та лисицям. Вони настільки якісні, що можна роздивитися кожну деталь.

Він проникся цією роботою з моделями, щоб показати їх значущість на противагу думкам більшості людей. Насправді гризуни передали на фото дуже смішні образи.

Зараз ви читаєте новину «Солодка безтурботність: показали трудові будні котів по всьому світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі