субота, 05 липня 2008 16:22

Що потрібно їсти чоловікові, щоб бути сексуально активним

Що потрібно їсти чоловікові, щоб бути сексуально активним
На думку дієтологів, свіжі овочі є гідною альтернативою Віагрі. "Хвилююча і злегка незвичайна трапеза в хорошій атмосфері - ось все, що вам потрібне, для прекрасного вечора і божевільної ночі, - говорить Елізабет Варцеха з Центру правильного харчування і дієтології. - Багато чоловіків користуються синтетичними препаратами, "зміцнюючими мужність", проте, переважна кількість цих засобів несприятливо впливає на загальне здоров"я, а часом і зовсім вибивають людину з сексуальної колії.

"Матір Природа винайшла для вас цілу купу "перчиків", потрібно просто трохи терпіння, щоб їх виростити, старання ваші, повірте, будуть не марні", - пояснює доктор Варцеха чоловікам, які віддають перевагу істинно "чоловічим" пігулкам. Насіння чилійського перцю і паприки, вважає вона, володіє властивістю "зносити дах", або, в окремих випадках - "зводити з розуму", крім того, паприка діє хвилююче і викликає відчуття немовби "О боже, я сам не знаю, що зі мною" .

Морква, як з"ясувалося, допомагає повернути не тільки втрачені діоптрії, але і дещо ще - щоб уникнути брудних натяків, скажімо, що цей коренеплід, здатний, наприклад, в два рахунки воскресити кохання. Імбир і кориця, стверджує Елізабет, гарантують жар, спеку, запал, загалом, все, чого не вистачає "холодному сексу" - ця зелень покращує кровообіг. Мускат, поза сумнівом, перетворює юних скромниць на прекрасних сирен, а кардамон додає дівчатам дещицю пороку, базилік розпалює левів бальзаковського віку. Не можна не згадати про часник, що теж буде добрим помічником донжуанові, обіцяє дієтолог, повідомляє neboley.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Що потрібно їсти чоловікові, щоб бути сексуально активним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі