Ексклюзиви
пʼятниця, 03 грудня 2010 13:37

Шестиколісний спорткар розганяється до 299 км/год (ФОТО)

Італійська компанія Covini Engineering продемонструвала останню модифікацію свого спортивного автомобіля C6W. Двомісна модель з двома дверима демонструється цими днями у Болоньї (Італія), де проходить автосалон.

Відмінною особливістю авто є додаткова колісна пара, розташована в передній частині кузова. Виконана зі скло-і вуглеволокна, каркас - трубчатометалічний. За задумом конструкторів, вона повинна сприяти кращому "проникненню" в зустрічний повітряний потік і зниженню опору боліда.

Засновник Covini Engineering Ферруччо Ковіна вважає, що два додаткові колеса нівелюють ризик, який виникає при проколі колеса, і зменшують аквапланування, а також забезпечують краще гальмування та зчеплення з дорогою. Водію та пасажиру буде комфортніше в такій машині, ніж в чотириколісній, вважає конструктор.

1200-кілограмовий C6W має задній привід і ручну шестиступінчасту коробку передач. На ньому встановлений 4,2-літровий 8-циліндровий двигун Audi потужністю 440 л. с. Обертовий момент становить 470 Нм. Автомобіль здатний розганятися до 299 км / год.

Компьюлента

Зараз ви читаєте новину «Шестиколісний спорткар розганяється до 299 км/год (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути