середа, 07 листопада 2007 15:07

Сенсорний екран захищений прозорою кришкою

Автор: фото: Сергій СТАРОСТЕНКО
  Киянка Ольга Коваль тестує сенсорний екран нового телефону ”Моторола А1200” у столичному магазині ”Мобілочка” на Хрещатику
Киянка Ольга Коваль тестує сенсорний екран нового телефону ”Моторола А1200” у столичному магазині ”Мобілочка” на Хрещатику

Уже кілька тижнів у столичних магазинах продають новий смартфон "Моторола А1200". У ньому немає цифрової клавіатури. Майже вся передня панель — сенсорний дисплей. Є лише клавіші вмикання-вимикання і джойстик. У комплекті додається стилус — тонкий олівчик, яким натискають віртуальні кнопки на дисплеї.

На великому екрані зручно переглядати електронну пошту, документи, читати книги чи новини з Інтернету. У телефоні є камера на 2 Мпкс, диктофон, блютуз. Можна поставити більшу карту пам"яті. А ще є функція розпізнавання тексту. Якщо сфотографувати візитівку, телефон додасть усі координати тієї людини до списку контактів.

У "Моторолі А1200" привертає увагу захисна кришка. Її зроблено з темного пластику — він виглядає непрозорим, коли телефон вимкнений. А в робочому стані через верхню кришку добре видно екран.

— Один такий апарат купили в перший же день, коли він з"явився, — каже Роман Барсуков, 23 роки, з магазину "Мобілочка" на столичному Хрещатику. За два тижні ми продали шість таких телефонів.

Новинка коштує 1869 грн. За такою самою ціною її можна купити в мережі магазинів "МобіДік". На 164 грн дешевше обійдеться в інтернет-магазині "Gsm-ka".

Зараз ви читаєте новину «Сенсорний екран захищений прозорою кришкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі