вівторок, 01 липня 2008 20:52

Сексуальна революція призвела до буму утримання

Сексуальна революція призвела до буму утримання

Реклама, телебачення, реаліті, ток- шоу та Інтернет, заповнені порнографічними картинками та розповідями призвели до того, що в суспільстві почали з"являтися клуби асексуалів і білі шлюби, пише журнал Mente&Cervello.

Фахівці заявляють, що чим більше суспільство культивує еротику та секс, тим частіше в закоханих зникає бажання ним займатися - 40 пар зі 100 відмовляються від сексуальних відносин через утому, зниження лібідо, або від нудьги.

"В італійських юнаків ми спостерігаємо практично сексуальну анорексію, - говорить Джорджіо Франко, андролог з римського університету Sapіenza. - З підліткового віку вони вкрай інформовані та емансиповані, але у віці від 25 до 35 років вони не можуть керувати сексуальністю день у день ".

У цей час у світі всі частіше почали з"являтися білі шлюби, а також гуртки, групи та гетто тих, хто більше не хоче відчувати сексуальне збудження. Вони одягають кільце цнотливості, щоб вступити в подружнє життя без статевих стосунків.

Aven (Asexual vіsіbіlіty and educatіon network), Інтернет- форум асексуалів з"явився в Америці в 2001 році й тепер в усьому світі нараховує 10 тисяч учасників, у тому числі й 800 італійців, які відстоюють антиеротичну гордість.

До того ж, все частіше сучасні чоловіки реальне побачення замінюють віртуальним. Їхнє бажання бачити й не торкатися фахівці вже охрестили синдромом Амстердама або бажанням псевдосексу, повідомляє Korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «Сексуальна революція призвела до буму утримання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі