вівторок, 15 липня 2008 08:23

Samsung представив 8-мегапіксельний камерофон (ФОТО)

Компанія Samsung анонсувала восьмимегапіксельнийкамерофон. Новинка отримала позначення i8510 і виконана у форм-факторі слайдера. Розміри трубки складають 106,5х53,9х16,9 міліметра.

Працює i8510 під управлінням операційної системи Symbian S60 3rd Edition Feature Pack 2. Вбудована в телефон камера підтримує функцію автофокусу і дозволяє знімати відео із швидкістю 120 кадрів в секунду при розділенні 320х240 пікселів. Для зйомки при поганому освітленні пропонується використовувати ксеноновий спалах.



Samsung i8510 підтримує роботу як в мережах GSM/GPRS/EDGE, так і в WCDMA/HSDPA. Також телефон оснащений модулями Bluetooth, Wi-fi і GPS. Крім того, в апараті передбачений ТБ-вихід і 3,5-міліметрове гніздо для підключення навушників.

Об"єм вбудованої пам"яті телефону складає 8 або 16 гігабайт, залежно від комплектації. Додатково розширити її можна за рахунок карти microSD. Об"єм оперативної пам"яті трубки дорівнює 128 мегабайт.

Ціна Samsung i8510, а також дата його появи у продажу, не називаються.

Раніше восьмимегапіксельнийкамерофон представила компанія SonyEricsson. Їм став Cyber-Shot C905 Shiho. Він виконаний у форм-факторі слайдера і призначений для роботи в мережах GSM, UMTS і HSDPA.

Крім того, восени готується показати свій телефон з восьмимегапіксельной камерою компанія Motorola. Очікується, що в апарату буде сенсорний екран і модуль GPS-навигации, повідомляє Engadget.

Зараз ви читаєте новину «Samsung представив 8-мегапіксельний камерофон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі