вівторок, 06 вересня 2016 14:04

Пухнаста кішка Аврора диктує моду у Швеції
10

Фото: http://www.boredpanda.com

Королівська корона, вишуканий віночок та обруч з дорогоцінними каменями. У таких прикрасах милується перед фотокамерами пухната кішка Аврора у Швеції.

Про тенденції котячої моди пише видання Вoredpanda.

"Відомо, що кішки є правительками домівок, і Аврора справляється з цим завданням на найвищому рівні. Вона переконана у своїй неперевершеності, і підкреслює це вишуканими манерами", - розповідають власники красуні Емілі та Ніклас.

Аврора, яку ще називають Сплячою красунею, приймає захоплення та компліменти. Її довга блискуча шерсть та сині очі заслуговують на повагу вищого ґатунку, - переконані власники тварини. Спосіб життя Аврори доволі королівський — вона спить, їсть, та милує усіх навколо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 фото, де тварини позують перед камерою краще за людей

"Аврора дуже розумна і велелюбна кішечка. Часом ми жартуємо, що вона сприймає людей, які її оточують, як власних рабів, але насправді вона дає нам таку любов, яку можна отримати швидше від псів, що для котів — справжня рідкість", - кажуть власники Аврори.

Нагадаємо, що нещодавно нахабна чайка вкрала у дівчини морозиво.

Зараз ви читаєте новину «Пухнаста кішка Аврора диктує моду у Швеції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі