четвер, 12 грудня 2019 15:37

Пригоди мавпи в супермаркеті: відвідувачів евакуювали

Пригоди мавпи в супермаркеті: відвідувачів евакуювали
В Харкові зелену мавпу ловили в супермаркеті АТБ. Фото: tripadvisor.ru

У Харкові ввечері в середу в одному з магазинів мережі АТБ співробітникам довелося ловити мавпу, яка стрибала по конструкціях під стелею. Відвідувачів попросили вийти.

Відео про це очевидці пригоди розмістили в соцмережах. Факт інциденту кореспонденту Укрінформу підтвердили в PR-відділі торгівельної мережі.

"Покупець зайшов із твариною до зали й вона від нього втекла... Так як піймати її одразу не вдалося, адміністрація магазину вирішила закрити зал і вивести покупців. Після цього за 20 хвилин мавпу впіймали та віддали чоловікові" - зазначили в PR-відділі.

Все сталося в магазині №776 на проспекті Гагаріна.

Як з'ясувалося, мавпа живе в контактному зоопарку, який розміщується на третьому поверсі в тому самому торгівельно-розважальному центрі, що і супермаркет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нахабний та істеричний: жінка врятувала соболя

У зоопарку ж стверджують, що мавпу в магазин ніхто не водив.

"Вона втекла. Заходили співробітники, щоб прибрати приміщення, й вона вискочила у двері. А потім забігла до супермаркету, бо були відчинені двері. З твариною все добре", - запевнили в зоопарку.

Ведмідь облаштував барліг у житловому будинку в Сьєрра-Невада, Каліфорнія. Одна американська сім'я залишила підвал будинку незачиненим, чим і скористався ведмідь, побачивши в ньому місце зимування

Зараз ви читаєте новину «Пригоди мавпи в супермаркеті: відвідувачів евакуювали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі