пʼятниця, 02 грудня 2011 14:25

Православний священик став директором в українському русі Махаріші

Православний священик став директором в українському русі Махаріші

Рух Махаріші в Україні призначив протоієрея Української православної церкви Юрія Тимощука своїм національним директором з релігії та культури.

Як стало відомо Gazeta.ua, адепти трансцендентальної медитації в Україні висловили упевненість, що діяльність цього православного священика "на цій найважливішій посаді принесе повний розквіт і найвищу реалізацію релігійних прагнень і культурної цілісності кожного громадянина України й усієї країни в цілому".

"З почуттям величезної радості і глибокої поваги ми призначаємо Юрія Тимощука національним директором українського руху Махаріші з релігії та культури", - заявили у русі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глави українських церков спробують склеїти українське суспільство

На думку організації, Тимощук відзначився завдяки своєму "видатному лідерству у сфері духовної цілісності та гармонії", а також "за своє просвітлене бачення стосовно тісного та найбільш благотворного зв'язку між давньою ведичною наукою, православ'ям та слов'янською культурою".

"Він (Тимощук - ред.) ясно розуміє значення медитації як найкориснішої технології для кожної людини в Україні та світі, яка дозволяє кожному розвивати свій повний духовний, розумовий і фізичний потенціал та ставати максимально інтегрованим, прогресивним, розвиненим і успішним членом свого народу й усієї світової сім'ї", - резюмували у русі Махаріші.

Зараз ви читаєте новину «Православний священик став директором в українському русі Махаріші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі