вівторок, 24 лютого 2009 13:32

Поштовий сервіс Gmail поламався

Поштовий сервіс Gmail поламався
Поштова система Google Gmail 24 лютого виявилася недоступною для деяких користувачів. При спробі зайти на gmail.com сторінка або не відкривається, або виводиться стандартний напис Google про тимчасову помилку на сервері з проханням повторити спробу через тридцять секунд.

Недоступність Gmail приблизно з 12 годин дня за київським часом підтверджують користувачі. Не працював також мобільний доступ до сервісу. Частині користувачів вдалося підключитися до веб-інтерфейсу Gmail, однак нові листи в скриньки не приходять - система не може перевірити їх наявність за розумний час. В 14:05 служба Gmail була доступна для прийому і відправлення повідомлень через клієнт на iPhone.

Пакети з даними до серверів gmail.com і mail.google.com проходять без втрат. Також працює трасування маршруту до сервера.

У російському представництві Google не змогли прокоментувати ситуацію. У групі обговорень Gmail Help Discussion представники пошуковика заявили, що розраховують виправити ситуацію до 16 годин 30 хвилин за київським часом.

Це не перший випадок, коли у користувачів є труднощі з доступом до Gmail. У серпні 2008 року на кілька годин вийшла з ладу система контактів поштового сервісу, через що частина користувачів не змогла підключитися до веб-інтерфейсу, повідомляє Лента.ру.
Зараз ви читаєте новину «Поштовий сервіс Gmail поламався». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі