субота, 13 січня 2018 11:16

Пораненого лебедя рятували 5 людей
10

11 січня в селі Криштопівка Черкаської області місцевими жителями було виявлений самотній лебідь, що сидить на льоду. Вся зграя полетіла кілька днів тому. Для роботи з порятунку лебедя було задіяно п'ять рятувальників.

"Для переміщення по льоду використовували невеликі гумові човни. Якщо надути човен і спертися на його борт, розподіливши таким чином вагу людини, вдається переміщатися по досить тонкому льоду. За допомогою двох човнів лебедя злякали з центру озера, він пішов в очерети, де його успішно відловили", - пишуть рятувальники у facebook.

Лебідь доставлений в Національний парк "Межигір'я", де ним опікується фахівець-біолог. Лебідь не може літати через стару травму крила.

Фото: facebook.com
Фото: facebook.com
Фото: facebook.com
Фото: facebook.com
Фото: facebook.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реконструкція Київського зоопарку: які зміни пропонують європейські експерти

Фотограф Філіп Кенвішер готує проект "Невловимо Наше", намагаючись поставити питання глядачу – що людина зробила тваринному світу, природі, як сміє впливати на середовище перебування для живих істот. Автор старається надати знімкам моторошної атмосфери.

Зараз ви читаєте новину «Пораненого лебедя рятували 5 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі