неділя, 20 січня 2019 05:25

Порадили, як зробити затишок у домі

Порадили, як зробити затишок у домі
Щоб у будину було затишніше, можна придбати різні дрібнички

Щоб у домі був затишок, не обов'язково потрібно витрачати великі гроші, варто правильно підібрати кольори та форми, квіти, шафи для зберігання речей та милі дрібниці.
Для ремонту спочатку потрібно купляти шпалери та лінолеум, для того щоб правильно підібрати колірну гамму. Теплі відтінки темних кольорів можуть надати приміщенню затишок, але зробити його більш темним, світлі - візуально розширюють і висвітлюють простір, але можуть виробляти неприємне відчуття порожнечі й стерильності, говорить cherry-lady.com.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер від горя "наймиліший песик в світі"

Кожна річ повинна мати своє місце. Великі чи дрібні речі повинні зберігалися в ємностях, на підставках або гачках, а не просто лежати купами.
Потрібно прикрашати своє житло не завжди корисними, але милими предметами. Кілька зелених рослин допоможуть оживити кімнату.
Частіше влаштовуйте масштабну прання і генеральне прибирання. Коли келихи в серванті виблискують, кухонні рушники відпрасовані, а постільна білизна хрумтить і виливає аромат свіжості, – в такому затишному будинку відразу хочеться жити.

Зараз ви читаєте новину «Порадили, як зробити затишок у домі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі