понеділок, 05 травня 2008 09:07

Погані манери корисні для здоров"я

З такою заявою виступив на сторінках своєї книги французький лікар Фредерік Зельдманн. За його словами, чим частіше люди без утруднення випускатимуть гази, тим здоровішими вони будуть.

Французи традиційно вважаються прикладом витонченості. Недаремно само поняття етикет йде корінням саме у французьку культуру. Проте для збереження власного здоров"я навіть представник цієї нації може пожертвувати хорошими манерами, вважає лікар Фредерік Зельдманн. На його думку, причиною багатьох людських недуг є те, що на догоду суспільній пристойності ми намагаємося утримати природні відправи свого організму - і тим самим завдаємо йому постійної шкоди.

Зокрема, Зельдманн вважає, що нам просто необхідно необмежено і вільно позбавлятися від газів. А інакше зайва педантичність може стати причиною хиатальной грижі і навіть раку стравоходу, захворюваність яким у Франції постійно росте. І все тому, що люди просто перестали відригувати, передає слова Зельдманна Mignews. Якщо слідувати логіці лікаря, представники тих народів, де відрижка вважається формою подяки за їжу, повинні володіти надзвичайно міцним здоров"ям.

Ще одна незвичайна рада від Зельдманна - це не соромитися власного поту і не користуватися антиперспірантами. Адже таким чином ми не даємо організму позбавлятися від токсинів природним чином - а потім витрачаємо купу грошей на різні препарати і очищаючі процедури. Крім того, збиваючи запах поту, що виділяється, ми блокуємо ті сигнали, які наш організм подає представникам протилежної статі. Виходить, що дівчині, яка хоче підчепити жениха, краще потіти більше і сильніше. Правда, чоловіки навряд чи погодяться з такою рекомендацією, повідомляє aif.ru.

Зараз ви читаєте новину «Погані манери корисні для здоров"я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі