четвер, 25 липня 2019 23:08

Пес врятував дитину від кобри і загинув сам

  Після сутички кобра загинула. Через укус померла і чотирирічна собака Майлі
Після сутички кобра загинула. Через укус померла і чотирирічна собака Майлі

У філіппінському місті Кідапаван двоє домашніх псів вбили кобру, щоб та не заповзла в будинок з дитиною.

Інцидент зняли на відео камери спостереження, пише Daily Mail.

Однорічна дівчинка на ім'я Скай спала в будинку, коли на подвір'я заповза кобра. Поряд перебували біла такса на прізвисько Моксі і чорний пес Майлі. Вони помітили кобру, і намагалися з нею боротися.

Вони по черзі тягнули змію, але та звивалась і намагалась вирватися. Врешті рептилія кинулась до вхідних дверей, але собакам вдалося її відтягнути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крокодил у вікні та пітон на люстрі: як живеться людям з дивними сусідами

Після кількахвилинної сутички кобра загинула. Через укус померла і чотирирічна собака Майлі. Моксі ж залишилася живою, але осліпла від зміїної отрути.

Батько дівчинки, Хайме Селім, сказав, що він і його дружина Пауї в той час були на роботі, але його дочка спала вдома, і няня також була в будинку.

"Ми дуже пишаємося нашими собаками. Я так їм вдячний, що врятували життя дочки. Нам буде не вистачати Майлі", - сказав батько дівчини.

  "Ми дуже пишаємося нашими собаками. Нам буде не вистачати Майлі", - сказав батько дівчини.
"Ми дуже пишаємося нашими собаками. Нам буде не вистачати Майлі", - сказав батько дівчини.
Троє хлопчаків доклали чимало зусиль для порятунку собаки від змії. Рептилія міцно обвила чотирилапого й до останнього не послабляла хватку. Урешті-решт собаку вдалося врятувати.

Щоб уберегтися від нападу у відповідь, один із хлопчиків притиснув голову плазуна металевою жердиною. У цей час 2 інших дітей взялися звільняти пса від тісних зміїних "обіймів".
Зараз ви читаєте новину «Пес врятував дитину від кобри і загинув сам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі