вівторок, 23 вересня 2008 18:20

Опубліковано портрет середнього блогера

Опубліковано портрет середнього блогера

Пошукач із блогів Technoratі надрукував сьогодні, 23 вересня, першу з п"яти публікацій щорічного всесвітнього блогового огляду, присвятивши перший день портрету середнього блогера.

У ході дослідження були опитані блогери з 66 країн світу. У результаті з"ясувалося, що всі блогери діляться на кілька груп. Зокрема, є звичайні, професійні й корпоративні блогери.

Також було замічено, що американські, європейські й азіатські блогери відрізняються за соціальними і демографічними параметрами. Так, у Європі й Азії більшість блогерів - чоловіки (73%), у той час як у США - блогерів-чоловіків (57%). Неодружених блогеров при цьому в США всього 26%, у той час як у Європі - 31%, а в Азії - 57%.

Фахівці повідомляють, що, як правило, у блозі зачіпається п"ять тем. Самі блогери використовують у середньому біля п"яти способів залучення трафіку й сім - для ведення блогу.

При цьому дохід більш як 75 тисяч доларів у рік має біля половини блогерів США, третина блогерів у Європі. Тобто на своєму блозі американець і європеєць заробляють по 200 доларів у рік, повідомляє Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «Опубліковано портрет середнього блогера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі