понеділок, 22 листопада 2010 11:09

Нову вакцину проти грипу роблять із собачих нирок

Нову вакцину проти грипу роблять із собачих нирок

Зовсім недавно з'явилася новина про те, що фармацевти США розробили інноваційну вакцину від грипу. Вона є надшвидкою у виробництві в порівнянні з попередніми. Завдяки цьому американці мають намір одержати першість у галузі виробництва вакцин від грипу. Вони стверджують, що новий препарат також безпечний і також ефективний, як і його попередники, пише Медкарта.

Звичайна технологія "вирощування" вірусу пропонує використовувати курячі яйця як живильне середовище. А нова - клітини собачих нирок, що і дозволить прискорити процес виробництва вакцини.

Нова вакцина схвалена не тільки в США, але і в Європі.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що у продажі з'явиться вакцина від раку. Американські лікарі успішно завершили тести вакцини проти раку грудей на лабораторних мишах. У гризунів, які отримували дозу препарату протягом двох місяців, виробився імунітет проти ракових пухлин.

Новою вакциною планують щепити жінок у віці старше 40 років, коли годування грудьми стає малоймовірним, а ризик розвитку раку підвищується.

Зараз ви читаєте новину «Нову вакцину проти грипу роблять із собачих нирок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі