вівторок, 11 січня 2011 12:08

Новий World of Warcraft встановив рекорд продажів серед комп'ютерних ігор (ФОТО)
7

Нове доповнення до онлайнової RPG World of Warcraft - Cataclysm - розійшлося в кількості 4700 тисяч копій за місяць з моменту надходження у продаж.

Про це повідомляє Лента.ру з посиланням на Eurogamer.

Таким чином, World of Warcraft: Cataclysm поставила рекорд серед комп'ютерних ігор за кількістю проданих копій за перший місяць. Доповненню також належить рекорд за темпами продажів за першу добу. Протягом 24 годин геймери купили 3,3 мільйона копій Cataclysm. Його реліз відбувся 7 грудня 2010 року.

Cataclysm є третім доповненням до World of Warcraft. У ньому розповідається про повернення в Азерот, світ гри, дракона на ім'я Смертокрил. Його поява ознаменувалася низкою стихійних лих, таких як цунамі і виверження вулканів. У результаті значна частина Азерота зазнала змін.

Крім редизайну старих локацій, Cataclysm додає в гру кілька нових областей. Також додаток піднімає рівень розвитку персонажів з 80 до 85. Доповнення отримало високі оцінки в профільній пресі. Його рейтинг на зібранні рецензій GameRankings становить трохи менше 91%.

World of Warcraft є найпопулярнішою платною онлайнової RPG. Вона була запущена компанією Blizzard в 2004 році. У жовтні 2010 року Blizzard оголосила, що кількість активних абонентів на гру перевищило 12 мільйонів людей.

Українські гравці змогли оцінити переваги новинки одними з перших. Прем'єра World of Warcraft: Cataclysm відбулася в Києві 6 грудня, на день раніше, ніж у більшості інших країн.

Зараз ви читаєте новину «Новий World of Warcraft встановив рекорд продажів серед комп'ютерних ігор (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі