четвер, 18 листопада 2010 12:07

Nissan показала новий чотиримісний кабріолет Murano (ФОТО)

Компанія Nissan розсекретила відкриту модифікацію кросовера Murano, яка отримала назву CrossCabriolet. Світова прем'єра автомобіля відбудеться на моторшоу в Лос-Анджелесі, що відкривається для публіки в п'ятницю, 19 листопада. Продажі машини стартують на американському ринку на початку наступного року.

Чотиримісний кабріолет Nissan Murano з метою посилення кузова позбувся двох задніх дверей, а передні - повністю нові і на 20,1 сантиметра довші, ніж у кросовера. Крім того, автомобіль втратив середню стійку, отримав дуги безпеки в задній частині кузова, що захищають пасажирів у разі перекидання машини, шість унікальних варіантів забарвлення кузова, а також м'який дах. Час, за який вона забирається у відсік в багажнику, не уточнюється. Відомо лише, що при складеному верху обсяг багажника зменшується з 348 до 215 літрів.

Новинка буде пропонуватися з 3,5-літровим шестициліндровим двигуном потужністю 265 кінських сил і варіатором. Динамічні характеристики кабріолета не уточнюються. Відзначимо, що кросовер з аналогічним мотором, що розвиває 249 кінських сил, прискорюється з нуля до ста кілометрів на годину за вісім секунд і досягає максимальної швидкості 210 кілометрів на годину.

У США ціни на відкритий Murano будуть починатися від 46 тисяч 390 доларів.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Nissan показала новий чотиримісний кабріолет Murano (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі