середа, 14 жовтня 2020 02:29

Незвичайна дружба: показали вражаючі фото милих тварин
8

Фото: boredpanda.com

Існують речі, які важко пояснити. Наприклад, як собака може дружити зі слоном або лисицею. Такж кіт товаришувати із птахом чи оленем. Але таке існує. Доказом є світлини з галереї, перегляд яких зігріває серця.

Фото доводять, що любов, повага та бажання отримувати задоволення можуть перевершувати зовнішність і гени.

Наприклад, пелікан подружився з бродячою собакою, яку перехожі часто помічали. Вона висіла на самоті вздовж човнових доків. Її приютив один чоловік, але приносить щодня на пірс, щоб друзі побачилися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині волонтери власними силами рятують тварин-погорільців

Менеджер з поведінки та виховання домашніх тварин Дагніно сказав, що собаки та коти, є соціальними тваринами і віддають перевагу компанії інших тварин та людей.

"Тварини, які мають соціальні стосунки з іншими видами, стикалися з ними на ранній стадії свого розвитку або мали взаємодії протягом тривалого періоду, які були позитивними для них", - сказала науковець.

Фотограф завжди любив чорних тварин. У дитинстві навіть подружився із чорною муфтою своєї мами та назвав її Рут.

Підрісши, завів чорну кішку на прізвисько Діабло, з нею прожив 16 щасливих років. Чорні - тварини стали його натхненням, тому чоловік і почав їх фотографувати.

Зараз ви читаєте новину «Незвичайна дружба: показали вражаючі фото милих тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі