пʼятниця, 29 вересня 2006 12:48

Нецензурна лайка призводить до імпотенції

 

Несподіване відкриття зробив науковий керівник Центру екологічного виживання і безпеки Геннадій Чеурін. За його словами, він дослідив істинне походження нецензурної лайки і дослідницьким шляхом довів її згубний вплив на людський організм у побуті.

Як заявив на прес-конференції пан Чеурін, мат - це святі слова, які в давнину застосовувалися чоловіками під час проведення обрядів і ритуалів для "виклику родової сили".

- Вживати ці слова можна було лише 16 днів у році, а потім вони були під суворою забороною. І коли у наш час чоловіки без потреби вимовляють ці сакральні слова, то це неминуче веде до реальної імпотенції. А якщо матюкається жінка - вона поволі перетворюється на чоловіка, - пояснив Геннадій.

За словами автора гіпотези, його слова підтверджують недавні дослідження групи російських учених: дослідники випробували вплив нецензурної лайки на воді, яка, як відомо, володіє "пам`яттю".

Учені облаяли рідину добірним матом, після чого полили нею насіння пшениці.

- У результаті, з тих зерен, які були политі водою з агресивним матом, зійшли тільки 48%, з тих, що побутовим - 53%, а насіння, полите святою водою, проросло на 93%. Жахливо уявити, що відбувається з людським організмом, - відзначив дослідник.

Крім крайніх випадків, коли необхідно викликати "родову силу", за словами Чеуріна, мат можна використовувати на війні.

- Мат корисний в екстремальних ситуаціях. Його, як останній патрон, треба берегти, наприклад, для військових дій. До того ж на війні за допомогою мату значно швидшає передача інформації, - упевнений керівник Центру екологічного виживання і безпеки.

За його словами, жодна іноземна лайка не здатна завдати такої шкоди людському організму, як "святі слова" із староруських ритуалів.

Результати дослідження були представлені в 20-хвилинному документальному фільмі "Як слово наше озиватиметься...", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Нецензурна лайка призводить до імпотенції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі