вівторок, 20 травня 2008 12:53

Науковці винайшли диво-пігулки кращі за "віагру"

Вчені Великої Британії заявили, що зараз займаються розробкою нового засобу для підвищення потенції. За їх словами, він значно сильніший, ніж знаменита "віагра". Експерти передбачають нову сексуальну революцію у світі.

Медики також зазначили, що у препарату буде позитивний побічний ефект. Виявляється, ці ліки сприяють схудненню.

Медична розробка вже пройшла успішне тестування на самках мавп і мускусних землерийок. В результаті у тварин прокидалося бажання до злягання, що вони і демонстрували різними, властивими їм, знаками і кривляннями.

Так, землерийки виставляли на загальний огляд свій зад і заклично махали хвостами, а мавпочки цокали язиками і грали бровами. При цьому їли піддослідні тварини на третину менше, ніж зазвичай.

Тепер науковці почали дослідження, як диво-пілюля впливає безпосередньо на людину.

За словами вчених, якщо "віагра" впливає тільки на фізіологічні здібності людини до злягання (ерекцію), то диво-пілюля цілюще впливає просто на мозок. Тому універсальний препарат підходить як для чоловіків, так і для жінок.

Наразі у всьому світі близько 27 мільйонів чоловіків користуються "віагрою". Проте, як зазначають учені, новий препарат швидко витіснить застарілий.

Зазначимо, що знижена сексуальна активність спостерігається у кожної третьої жінки і у кожного шостого чоловіка. Проте з часом їх частка тільки зростає.

Вчені повідомили, що диво-пігулка містить гормон, що сприяє виділенню гормону гонадотропін тип 2, що керує репродуктивною функцією у тварин і людей.

Керівник групи вчених професор Роберт Міллар спочатку вважав, що новий препарат підійде тільки жінкам. Проте тепер він розраховує, що пігулку почнуть використовувати і чоловіки.

Проте поки препарат можна вводити лише ін"єкцією. Винайдення аналогічної пігулки дозволить застосовувати ці ліки в повсякденному житті.

Тим часом, військові медики Ізраїлю виявили, що медичні препарати від імпотенції допомагають боротися з втомою і браком повітря. На бойових льотчиків під час польотів ці препарати можуть подіяти набагато ефективніше, ніж "звичайні" ліки, якими користувалися донині, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Науковці винайшли диво-пігулки кращі за "віагру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі