пʼятниця, 18 квітня 2008 10:24

Наскільки широко потрібно відкривати рот під час поцілунку по-французьки

Наскільки широко потрібно відкривати рот під час поцілунку по-французьки
Пам"ятаєте, на початку огляду зубний лікар говорить вам: "Відкрийте рот" - і починає роботу, в процесі якої він раз у раз повторює: "Ширше, ще ширше!" - і нарешті ваш рот відкривається настільки широко, що лікар не може продовжувати працювати, тому що йому заважають ваші перенапружені губи. І тут він просить вас трохи прикрити рот. Те ж саме і під час французького поцілунку: за допомогою злегка відкритого рота можна отримати більшу насолоду.

Що робити, якщо під час поцілунку раптом настало остовпіння?

Така реакція часто спостерігається у людей, яких переповнює прихована енергія, і вони не знають, що з нею робити. Для того, щоб позбавитися такої реакції, треба зрозуміти, що у вас приховано значно більше агресивних сил, ніж вам здається. Спробуйте перейняти ініціативу в поцілунку. Запам"ятайте, ви не зобов"язані бути пасивним. Працюйте язиком нарівні з партнеркою. Боріться язиками, це може вивести вас з остовпіння, повідомляє neboley.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Наскільки широко потрібно відкривати рот під час поцілунку по-французьки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі