пʼятниця, 06 квітня 2012 10:12

Найстаршому у світі клоуну виповнилося 95 років
6

Фото: Фото: АР

Флойд "Крікі" Крікмор у свої 95 років - найстарший у світі клоун. Колишній фермер з Монтани став успішним лицедієм і досі смішить дітей та дорослих у цирку "Шрайн".

"Клоун Крікі" у лютому цього року потрапив до Книги рекордів Гіннеса як найстарший клоун у світі, який і досі не припиняє свою циркову діяльність. Все почалося 1930 року, коли люди шукали заробітку деінде, а підлітки та хлопці часто йшли виконувати якусь чорну роботу, щоб заробити на квитки до цирку. Вперше потрапивши на виступ циркової трупи Крікі не на жарт захопився клоунами.

У 15 років, через бідність та безгрошів'я, Флойд був змушений піти з дому та шукати роботу у фермерських господарствах центральної Монтани. Лише у 1981-му році, після того як багато років відпрацював на фермі, збудував будинок та створив сім'ю, Флойд нарешті присвятив себе улюбленій справі та подався до цирку "Шрайн".

Зараз ви читаєте новину «Найстаршому у світі клоуну виповнилося 95 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі