середа, 09 липня 2008 15:03

Найпопулярніша голлівудська дієта

Найпопулярніша голлівудська дієта
Що стосується зірок Голлівуду, то вони просто обожнюють випробувати на собі всілякі дієти. Після гучної дієти по групах крові, фаворитом сезону стало "Соколікування". Його авторство належить знаменитому в Америці дієтологові Норману Уокеру. А корисність підтверджують факти його біографії: оженившись в 102 роки він зумів "народити" сина. Послідовницями цього напряму є Елізабет Тейлор, Шерон Стоун і Джулія Робертс.

Вранці натщесерце випийте стакан розчину глауберової солі (столова ложка на стакан води). Мета - витягувати зі всіх частин організму токсини і звільнити кишечник. Кількість, що виходить з організму, може скласти 3-4 літри. Це призводить до його зневоднення, тому необхідно випити 2 літри свіжого соку цитрусових, розбавленого двома літрами води. Ця суміш готується так: сок 4 великих грейпфрутів, 2-х лимонів, а решта - апельсиновий сік.

Починайте пити цю суміш через 30 хвилин після прийому розчину солі і продовжуйте кожні 20-30 хвилин, поки не закінчиться сік. Весь день не можна їсти. Але якщо до вечора голод стане нестерпним, з"їжте апельсин, грейпфрут або селеру.

Перед сном зробіть клізму з 2-х літрів теплої води, в яку додайте сік одного-двух лимонів. Мета її - видалити зі складок товстої і тонких кишок шлаки, що залишилися там.

Таку процедуру бажано робити 3 дні підряд. З організму піде приблизно 12 літрів токсичної лімфи, яку замінить така ж кількість рідини.

На четвертий і в наступні дні пийте овочеві соки, їжте овочі і фрукти в сирому вигляді. Не турбуйтеся, якщо під час інтоксикації з"явиться слабкість. Просто організму потрібна додаткова енергія на очищення. Зате незабаром Ви виявите незвичайний прилив бадьорості і енергії. А про красу і говорити не доводиться. Красуня Робертс тому живе підтвердження.

Та все ж, перш ніж слідувати тій або іншій дієті, необхідно проконсультуватися з досвідченим лікарем - кожна людина - індивідуальність, і те, що корисно одному, може  нашкодити іншому, повідомляє dietologam.ru.

Зараз ви читаєте новину «Найпопулярніша голлівудська дієта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі