середа, 15 серпня 2007 15:13

Найменша мобілка схожа на помадний тюбик

Найменший у світі мобільний телефон — "Флай Z300". Це яскравий "квадратик" — 6х5 см. У столичних крамницях такого не продають. Марія Халазинська, консультантка-продавець столичного "МобіДіку" поблизу станції метро Театральна, розповідає, що найменший апарат у їхньому магазині — це "Самсунґ Х830". За формою він схожий на помадний тюбик.

— Найчастіше такий телефон купують під другу картку, — пояснює Халазинська. — Дівчата часто купують у подарунок подругам. Бо чоловіки вважають, що трубка має бути великою. Але якось і чоловік купив у нас собі на літо таку модель. Казав, що цей телефон можна кинути у кишеню сорочки й забути про нього.

Але Халазинська вважає, що "Самсунґ Х830" не дуже зручний.

— Клавіші з цифрами на панельці розташовані в два ряди. А всі звикли до трирядки — вже незручно. Та й екран зовсім маленький. Але така модель має свої переваги, — додає консультантка, — ґіґабайт вбудованої пам"яті — можна зберегти 1600 мелодій. Тому дівчата часто використовують як МР3-плеєр.

Такі телефони бувають рожевого, білого, помаранчевого, блакитного та чорного кольорів. Але у нас зараз тільки рожеві, — каже Марія. — Коштує 1149 гривень.

У магазині "Мобілочка" на Хрещатику продавець Микола запропонував ту ж саму найменшу модель "Самсунґа". Розповів, як до магазину прийшли мама з 6-річною донькою. Хотіли вибрати дитині телефон. Дівчинка підійшла до вітрини, тицьнула пальчиком у рожевий пузатенький "Самсунґ М300" за 659 грн і сказала: "Ма, я вибрала собі такий, купуй і ходімо звідси швидше, бо вже набридли магазини".

Зараз ви читаєте новину «Найменша мобілка схожа на помадний тюбик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі