четвер, 03 липня 2008 13:16

Найкращою компактною фотокамерою визнали модель від Samsung (ФОТО)

 

Асоціація TIPA (Technical Image Press Association), нагороди якої за авторитетністю прирівнюються до "Оскара" в світі кіно, назвала кращу компактну цифрову камеру 2008 року. Нею стала HD-фотокамера Samsung NV24HD. На думку експертів, цей апарат значно перевершує аналогічні цифрові фотокамери в HD-технології. Камера підтримує відеостандарт H.264 наступного покоління, а також зйомку з якістю 1280x720p на швидкості 30 кадрів в /секунду, гарантуючи відмінну якість відео високої чіткості і забезпечуючи можливість насолоджуватися зображенням дозволу FULL Full HD.

Крім того, були відмічені цілий ряд інновацій, реалізованих у фотокамері. Подвійний стабілізатор зображення, об"єднуючий в собі можливості оптичної і цифрової стабілізації, практично усуває проблему "змазування" фото внаслідок тремтіння рук фотографа. Режим Blink Detection сигналізує про те, що об"єкт зйомки моргнув, і робить три послідовні знімки, щоб фотограф міг вибрати варіант, на якому люди в кадрі будуть з розплющеними очима. Функція автоматичного балансу контрасту забезпечує високу якість знімків навіть при контровому світлі. Гідний захоплення також великий і чіткий дисплей типу AMOLED з діагоналлю 2,5 дюйма.

Нарешті, ще одна особливість, яка виділяє NV24HD серед фотокамер, - можливість зйомки HD-відео (дозвіл 720p). Більш того, камеру можна підключити до HD-телевізора через кабель HDMI і насолоджуватися прогляданням відео високої чіткості без втрат в якості.

Офіційна церемонія нагородження продуктів, удостоєних нагород TIPA 2008, у тому числі і Samsung NV24HD, відбудеться в кінці вересня на форумі Photokina 2008 в Кельні (Німеччина).

Зараз ви читаєте новину «Найкращою компактною фотокамерою визнали модель від Samsung (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі