вівторок, 04 листопада 2008 22:43

Найкорисніша дієта для краси

Найкорисніша дієта для краси
Для тих, хто бажає щодня виглядати на всі сто, дієтологи всього світу рекомендують починати ранок з вівсянки.

Не випадково, що так званий салат краси готують саме з цієї крупи. Вівсянка володіє цілим "букетом" корисних властивостей, а саме: нормалізує згортання крові, контролює засвоєння організмом жиру, надає гладкість шкірі, а волосся робить шовковистим і блискучим. Корисна вівсянка і для вашого кишечника. Подрібнені зерна є для кишечника своєрідним скрабом, оскільки вони ефективно очищають його стінки від "сміття". У вівсянці містяться дуже важливі для нормальної життєдіяльності організму мікроелементи: магній, хром, йод, калій, фосфор, залізо, фтор, марганець, вітаміни А та Е.

Нормалізації обмінних процесів в організмі і виведенню шлаків сприяють фосфоліпіди, які також у величезній кількості присутні у вівсянці. Досить з"їсти всього 100 грам вівсяних пластівців, щоб покрити 3-добову потребу організму у вітаміні В1 і 50% добову норму у вітаміні В2. Словом, рецепт краси простий - вівсянка на сніданок і ви у прекрасній формі, повідомляє Doktor.ru.
Зараз ви читаєте новину «Найкорисніша дієта для краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі